oktober 2, 2023

Hoorn Actueel

Hoorn Actueel is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Om naar een Nederlands geloof te gaan

Guilloom Isner, Media 365, is uitgebracht op woensdag 04 augustus 2021 om 19:25

Mickey van de Wen (20), een vertrouwde Nederlandse verdediger, zou kunnen worden toegevoegd aan de wervingslijst van het OM. De speler van FC Volendam (Nederlandse F2) zou binnenkort met zijn zaakwaarnemer Mino Royola naar Marseille moeten komen om de onderhandelingen voort te zetten.

Wat als de Olympic de Marseille zijn oogst voortzet in de transferwindow? Nadat acht namen als Gerson, Konrad de la Fuente of Matéo Guendouzi naar voren zijn gekomen om het eerste elftal voor dit nieuwe seizoen te versterken, verwelkomt de club uit Marseille een nieuw element. Volgens RMC-spel,,De leiders van de Olympische Club hebben hun visie op Mickey van de Wen (20), die beloofde de verdediger van FC Volendam (Nederlandse D2). De atleet, die door verschillende Europese teams piekte op 1.93m, zal de komende uren naar Marseille moeten reizen om de gesprekken met zijn zaakwaarnemer Mino Royola voort te zetten.

De gelukkigste speler van Europa

De centrale verdediger heeft een contract tot 2023 bij zijn ploeg en speelde afgelopen seizoen 28 wedstrijden in alle competities. De marktwaarde wordt geschat op 1,3 miljoen dollar door de gespecialiseerde site Transformer. In Nederland beaamde de Telegraaf de belangstelling van het OM voor het Bataafse geloof, maar onderstreepte dat “het door de Fransen (Marseille) voorgestelde bedrag nog niet in de buurt komt van de door FC Volendam geëiste prijs”. Bij een positief resultaat zal Mickey van de Wen zich aansluiten bij de toch al goed gevulde Olympische verdediging, waaronder Duje Caletta-Carr, Alvaro Gonzalez en Rookie Luan Perez, William Salifa en Leonardo Ballardy. Mino Royola is niet zijn eerste zomerperceel in League 1. Invloedrijke agenten hebben hard gewerkt om de transfers van Gianluigi Donnaramma (PSG), Myron Podu (AS Monaco), Calvin Stings (Nice) en Justin Clueward (Nice) af te ronden. In Frankrijk.

READ  BUREAU VERITAS versterkt cybersecurity met Dutch Secura