oktober 2, 2023

Hoorn Actueel

Hoorn Actueel is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

‘Peter Bose geeft nieuwe hoop aan Nederlands voetbal’

(Foto door OLIVIER CHASSIGNOLE / AFP)

Ted van Leeven, een goede vriend van Peter Bose, dateert uit het begin van de Nederlandse coach in de jaren 2000 en zijn reis met Ajax Amsterdam in het seizoen 2016-2017.

In een interview Naar de media 20 minuten, Ted van Leeuwen, zegt de huidige sportdirecteur van NEC Nijmegan bij Dutch T2, hoe Peter Bose Heeft zijn filosofie en identiteit verworven. Hij definieert Technicus Aanval VoetbalZijn DNA Het zou me niet verbazen als hij zijn aanvallende spel ten koste van alles weet te recreëren bij een club als OL“, voegt een oude vriend van de nieuwe Lyon-coach toe. Johann Groef En ajax enz.”Zijn inspiratie. Hij aarzelde niet om met veel ruimte achter de rug van zijn lijfwachten te spelen, met de wens om het publiek een podium te bieden. Een constante in zijn leven: zijn teams zijn altijd enthousiast.” Hij dringt aan.

‘Johan Groove heeft zijn werk enorm beïnvloed’

Ruben Jangind Hij was de beste architect van de verbouwing van Ajax begin 2010. Co-auteur van het “Groove Project”, dat de mislukkingen van de club aanpakt door oplossingen voor te stellen, meent hij. “Johann Groove heeft duidelijk het werk van Bose beïnvloed. Hij bracht Ajax terug naar zijn identiteit.” Hij voegt toe voor de site 20 minuten. Hoogtepunt in carrière Peter Bose, Europa League-finale met Ajax in het seizoen 2016-2017. “Hij gaf hoop aan al het Nederlandse voetbal“Volgens zijn vriend Ted van Leeuwen.

Dat garandeert het.”De nieuwe jonge spelers komen volgend seizoen bij het OL-team omdat hij een bouwer is. Als je volgens hem oud genoeg bent, ben je oud genoeg om te spelen‘Hij vermeldt. Peter Swart, een geleerde van de tactieken van Leon’s coach, onthult zijn methode. Peter Bose Test jonge spelers. “Hij nam ze mee van zijn eerste trainingen en zette ze op de grond in een zeer gunstige omgeving, bijvoorbeeld bij afwezigheid.Het belangrijkste voor Peter is om te beseffen wat een jonge man waard is buiten zijn comfortzone.” Hij onthult. Vertrouwensverklaringen voor de Lyon Club, die bekend staat om de uitzonderlijke kwaliteit van zijn trainingscentrum.

READ  Hamilton begrijpt dat Nederlanders hem provoceren