Hoorn Actueel

Foto aangeleverd
markten

Update 2: Marktkoopman weggestuurd van de markt, ‘hij wilde niet naar zijn aangewezen plek’

HOORN – Al 5 jaar staat de kraam van Kaasbetaalbaar op de lappenmarkt in Hoorn en al 5 jaar op 1 en dezelfde plaats op het Grote Noord, tot vanochtend vroeg. Met 4 man politie werd hem duidelijk gemaakt dat hij direct moest stoppen met de verkoop van zijn producten en ook direct moest vertrekken van deze plek.

Dit tot grote verbazing van van het publiek die bij hem al jaren kaas kopen zagen ze hoe de politie de man opdroegen te vertrekken en hem ook scherp in de gaten hielden of hij was gestopt met de verkoop van zijn producten.

Waarom deze kaasverkoper ineens moet vertrekken van zijn vaste standplaats is onduidelijk. Wij hebben de gemeente om opheldering gevraagd.

Update 2: Volgens de gemeente Hoorn heeft de man het aan zichzelf te danken, hij stond op de verkeerde plek en wilde niet verplaatsen naar de plek die hem was aangewezen. Wel begon de man enorm te keer te gaan tegen het marktpersoneel waarop de politie werd ingeschakeld om de man van het marktterrein te verwijderen. De plek waar de marktkoopman zijn kraam had geplaatst lag in de route die moet worden opengehouden om hulpdiensten vrije doorgang te geven bij calamiteiten.

Update: De politie laat weten dat de man is weggestuurd van de markt in Hoorn en voor de rest van de dag ook niet meer welkom is omdat hij zich niet hield aan gemaakte afspraken.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hoornactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp