oktober 2, 2023

Hoorn Actueel

Hoorn Actueel is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

PSG benoemt Nederlander Georgino Vijnaltoom

Georgino Vijnaltham, & # xa0;  Verkozen voor het EK met Nederland, een grote werving voor de PSG, & # xa0;  In r & # xe9;  ussi & # xe0;  Trek die begeerlijke voetballer aan om een ​​veld, middenveld, te versterken.

Georgino Vijnoldom, die met Nederland werd geselecteerd voor het EK, is een grote recruiter voor PSG, dat deze geweldige voetballer wist aan te trekken om een ​​veld, middenveld, te versterken.

COfficieel sluit Georgino zich aan bij Vijnaltham Parijs St. Germain. De Parijse Club opende op donderdag 10 juni 2021 door het aantrekken van een vrije Nederlandse middenvelder (75 caps) na vijf jaar in Liverpool, waar de Nederlands international de Champions League beduidend won. Parijse club. De speler, werd geselecteerd voor de Euro Nederland,,Is een enorme werving voor de club, die in staat is geweest om een ​​geliefde voetballer aan te trekken om een ​​veld te versterken, Middenveld, dat de laatste jaren als zijn zwakste schakel wordt beschouwd.

De 30-jarige Rotterdammer heeft bijgetekend tot 2024, laat PSG weten in een verklaring. “Bij Paris Saint-Germain komen is een nieuwe uitdaging voor mij”, zei Georgino tegen zijn nieuwe club. “Ik doe mee met een uitstekende trainingsklasEuropa Ik sta te popelen om mijn wil en mijn inzet voor dit ambitieuze project te brengen. Paris Saint-Germain heeft hun positie de afgelopen jaren bewezen en voor onze supporters heb ik er alle vertrouwen in dat we steeds meer vooruitgang kunnen boeken. “

Door deze speler van wereldformaat aan te trekken, sloeg PSG meteen een slag in de zomerse transfermarkt, zoals zijn voorzitter Nasser al-Khalafi de afgelopen dagen beloofde. Vijnaltham, een essentieel onderdeel van de organisatie van de Jrgen Globe, kwam tot het sluiten van zijn contract met de “Reds” dat V. […] Lees verder

READ  Vijf vragen over de aanslag op Nederlandse sterjournalist Peter R. de Vries met schotwonden