oktober 2, 2023

Hoorn Actueel

Hoorn Actueel is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

PSG Dutch International Georgino Vijnaltham Recruitment

Paris SG opende donderdag zijn transferwindow met de gratis aanwerving van middenvelder Giorgio Vignaldoma na vijf jaar bij Liverpool, waar Oranje de International Champions League won, het topdoel van de Parijse club.

De Nederlandse middenvelder (75 caps), die met Nederland werd geselecteerd voor het EK, was een grote rekruut voor de Parijse club, die deze felbegeerde speler wist aan te trekken om een ​​veld te versterken, middenveld, dat onlangs als zijn zwakste schakel sinds jaren. De 30-jarige Rotterdammer heeft bijgetekend tot 2024, laat PSG weten in een verklaring.

“Bij Paris Saint-Germain komen is een nieuwe uitdaging voor mij”, zei Georgino tegen zijn nieuwe club. “Ik schrijf me in voor een van de beste trainingsklassen in Europa en ik kijk ernaar uit om mijn verlangen en mijn inzet voor dit ambitieuze project te brengen. Paris Saint-Germain heeft hun positie de afgelopen jaren bewezen en voor onze supporters ben ik ervan overtuigd dat we kan steeds meer vooruitgang boeken.”

Door deze speler van wereldformaat aan te trekken, sloeg PSG meteen een slag in de zomerse transfermarkt, zoals zijn voorzitter Nasser al-Khalafi de afgelopen dagen beloofde. Vijnaltham, een essentieel onderdeel van de organisatie van de Jர்கrgen Globe, kwam tot het sluiten van zijn contract met de Reds, wat genoeg was om advocaten aan te trekken die geen vergoeding hoefden te betalen aan zijn voormalige club. Als FC Barcelona zo lang op de pole had gestaan, zouden veel media hebben gezegd dat Parijs zojuist de jackpot had gewonnen, dankzij het uitstekende beloningsaanbod.

Ontbrekend profiel

Vijnaltham, die trainde in Finnord waar de prof op 16-jarige leeftijd begon, heeft een onuitwisbare stempel gedrukt op de geschiedenis van Liverpool, waar hij in 2016 uit Newcastle kwam. Op een avond in mei 2019 scoorde hij twee keer in een waanzinnige arena, waardoor de “Reds”, die de heenwedstrijd hadden verloren (3-0), Barcia (4-0) konden verslaan om zich te plaatsen voor de Champions League-finale. Een maand later won hij de Big Ears-trofee en versloeg Tottenham Hotspur (2-0) in de finale, waarbij coach ரி Mauricio Pochettino nu de leiding heeft over PSG.

READ  Russisch oorlogsschip met Russische troepen nabij de Straat van Kerch - R.D.

“Guinee” Vijnaltham heeft een profiel dat PSG niet heeft: ervaren, licht geblesseerd, veelzijdig, hij heeft doelpunten gemaakt en vier keer gescoord in het 2015-kampioenschap met Newcastle. Tussen blessures, schorsingen of de regering heeft Parijs de afgelopen twee jaar geleden. Middenveld, ondanks de komst, hebben Idrissa Cue, Leandro Paredes, Ander Herrera, Danilo Pereira of Rabinha de afgelopen twee jaar hun steun uitgesproken voor kapitein Marco Verratti.

De sector leek een van de prioriteiten te zijn voor PSG, dat een evaluatiemissie lanceerde na het verlies van LQ1 aan Lille. De Parijse club heeft ook de Champions League in het vizier, nadat hij in 2020 een finale verloor en afgelopen mei in de halve finale werd uitgeschakeld.