december 2, 2023

Hoorn Actueel

Hoorn Actueel is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Rand en een nieuwe meesterzet voor Nederlanders – Nieuws

Bij de start van de Tour de l’Avenir wordt duidelijk dat er hard gewerkt wordt voor de Nederlanders. Na een goed teamshot op de eerste dag (Lees hier), dan kracht tonen tijdens de panelhoorzitting van zondag (Lees hier), Dit keer in een kleine groep van Marijan van den Berg, won tijdens de derde etappe-evenement (Zie rangschikking) Gisteren (zondag), was al goed. Maar hier persoonlijk terugwinnen, in de Tour de L Avenir, de grootste U23-race, was de beste. Ik ben zo gelukkig! ”Minuten na aankomst werd de winnaar bekend gemaakt DirectVelo. De overwinning is zeer smakelijk na weer een grote demonstratie van “Orange” die in een straal van veertig kilometer van het einde de bron was van de hoofdrand. We weten dat er vandaag (maandag) grenzen kunnen zijn. We waren dus voorzichtig tijdens de etappe om alert te blijven. Hoe hebben we vier renners in dit leidende team kunnen plaatsen. We wisten dat het zou gebeuren… het team was erg sterk.”.

Alleen “Leider” ontbreekt

Zijn teamgenoot Mick van Dijk, de gele trui van het evenement, stond op de eerste grens van de 17 renners. “Voor de etappe wilden we controles creëren, maar we dachten het eerder te doen, richting Km 50. Uiteindelijk moesten we lang wachten richting Km 90. Aan het begin van de stoeprand stond ik voor de tweede groep. Maar de kloof was niet belangrijk, om de eerste fan binnen te gaan door me te duwen. Klaar “. Zo zaten er vier Nederlanders in de juiste groep. Maar de generaal zonder hun leider: Gijs Leemreize. “Het is jammer, maar de meeste favorieten zijn er niet. Dus voor hem is het goed om op wielen te blijven. Laat andere landen zoals Spanje maar werken. Vroeger speelden we op het podium. Het was niet zo’n slechte operatie voor hem.”, legt de winnaar van de etappe uit. “Ook al spelen we als generaal, het belangrijkste doel is om dit platform te krijgen.”, Druk op de gele trui.

Dan Hole voor schaduwwerk

Na deze grote samenzwering en dit voor de Nederlanders belangrijkste uitspattingen is het nog steeds nodig om het werk af te ronden. Vooral dankzij de geweldige relais van Don Hull. Hij was nog sterker dan gisteren (zondag) bij de ploegentijdrit. We begrijpen waarom hij volgend jaar in het wereldteam zal zitten! ”, Marijn verwelkomt Van den Berg, die later pas zijn collectieve dominantie bevestigde. Hij kon zich echter niet voorstellen dat hij maandag voor de overwinning zou spelen. “Ik gooide 300 meter en niemand pakte het stuur. Op dat moment dacht ik dat ik de sprint zou starten voor Mick. Daarom begon ik zo vroeg. Maar ik zag hem niet aan het stuur, dus ik ging uiteindelijk volledig opgeblazen.”. De gele trui maakt zijn maat blij. “Zijn versnelling, hij doorboorde direct met twee Belgen. De marihuana vloog!”. Wederom bevindt Nederland zich in het collectieve paradijs. “We winnen en managen twee mensen in de top 5. Het is krankzinnig! Daarnaast hebben we geel, versterken we groen … dat is perfect!”, Voltooit dinsdag de gele trui die zijn bezit in de vierde ronde houdt. Op het officiële podium kunnen drie opvallende Nederlandse truien – in het wit met Caspar von – trots worden uitgestald met de oude glorie van het land, Zoop Jodemelk. De erfgenaam lijkt zeker.

READ  Binnenkort een Belgisch-Nederlandse competitie? / Europa / Beneleek / 17 maart 2021 / SOFOOT.com