juni 8, 2023

Hoorn Actueel

Hoorn Actueel is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Sevilla FC – Leeds: Zal ​​een Nederlandse ridder vechten voor de oorlog?

Tik op onze montage Top 20: ‘s werelds duurste spelers

Noah komt uit een uitzonderlijk seizoen met Long Bruce. De Nederlandse Twiller bracht zijn team naar een nieuwe Belgische landstitel. Zijn chaotische triples, zijn bliksemsnelle acceleraties en de kwaliteit van zijn rechtervoet stellen hem in staat een zeldzaam profiel te krijgen en zijn zeer begeerd op de transfermarkt. Long arriveerde een jaar geleden in België. Hij is misschien al vertrokken. Sterker nog, veel buitenlandse organisaties scoorden afgelopen seizoen zeventien doelpunten in alle competities met Kessels. Zijn club wil 20 tot 25 miljoen euro krijgen.

Sevilla FC zal vooral in de opstelling staan. In La Liga hoopt de internationale hoop dat Badevian een kampioenschap kan vinden dat bovengemiddeld past bij zijn technische kwaliteiten. Andalusische club Leeds neemt het op tegen. Fabrizio Romano, een zeer serieuze Italiaanse journalist, zegt dat het voormalige team van Eric Cantona de komende dagen mogelijk ook voor hem in actie komt. De manager van het Engelse team Argentinië Marcelo Pilsa vindt het leuk. Gedurende het hele kanaal kan Long zich ontwikkelen onder het bevel van een coach die bekend staat om zijn spelers naar het hoogste niveau te blazen. Het volstaat te zeggen dat het voor een jonge Nederlander moeilijk zou zijn om in deze situatie een keuze te maken.

Lang door Frankrijk gegaan

In zijn jeugd kende Noah Long Frankrijk. In feite ging de jonge Nederlander tweeëntwintig jaar op een snelle pass naar het trainingscentrum van FC Nantes. Hij was in 2006-2007, toen hij nog een kind was.

Pablo Labena

READ  Actie, hema, basic fit ... waarom houden de Fransen van Nederlandse ideeën?