Hoorn Actueel

Watersport

SG Westfriesland geeft niet thuis

HOORN – De waterpoloploeg van SG Westfriesland heeft zichzelf gisteravond behoorlijk geblameerd door te verliezen van het Amsterdamse DJK/ZAR. In eigen bad kon de ploeg van Ron Schoenmaker de goede vorm van de laatste weken niet continueren en verloor onnodig met 5-9. 

Afgelopen zondag verloren de Hoornaren dan wel van De Futen uit Amstelveen maar werd er een hele goed wedstrijd gespeeld door SG Westfriesland. Van die goede vorm en scherpte was weinig te merken gisteravond.

In de eerste periode viel het nog wel mee qua score, 1-2, maar in het tweede partje liepen de Amsterdammers makkelijk uit naar een 1-5 voorsprong doordat er onvoldoende druk werd gezet door SG Westfriesland. Vele schoten van afstand vlogen er eenvoudig in en liepen de Hoornaren achter de feiten aan.

Ook in de derde periode kon het tij niet gekeerd worden, 3-7 en stevende SG Westfriesland op een nederlaag af. In het laatste partje werd er nog wel wat terug gedaan maar verliet de ploeg met geslagen koppies het zwembad, 5-9.

Na afloop sprak onze verslaggever met een teleurgestelde en boze coach Ron Schoenmaker van SG Westfriesland. Vervolgens met de spelers Edwin Vlaar en Leander Kuiper.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hoornactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp