Hoorn Actueel

Sonny van Utteren uit Hoorn speelt Sam in de film 'Mijn bijzonder rare week met Tess'. ((Foto: Jeroen van Amerongen / www.sjoet.xyz))
Sonny van Utteren uit Hoorn speelt Sam in de film 'Mijn bijzonder rare week met Tess'. ((Foto: Jeroen van Amerongen / www.sjoet.xyz))
Filmhuis

Sonny van Utteren speelt hoofdrol in speelfilm

HOORN – 14 jaar en nu al zijn eerste hoofdrol in de familiefilm ‘Mijn bijzondere rare week met Tess’. De film is een verfilming van het boek geschreven door Anna Woltz en gaat woensdag 3 juli in première.

In het afgelopen halfjaar won de film al verschillende hoofdprijzen op buitenlandse festivals. Sam, gespeeld door Sonny, komt op de eerste dag van zijn vakantie Tess tegen. Tess kent haar eigen vader niet en gedraagt zich soms nogal raar. Ze heeft een plan bedacht om haar vader te leren kennen. Daar heeft ze één week de tijd voor. En Sam moet haar helpen…

Zondag 30 juni om 13.30 uur gaat de film in voorpremière bij Cinema Oostereiland in Hoorn. Alle meisjes die Tess heten mogen die dag gratis naar deze film, op vertoon van een geldig Identiteitsbewijs. Deze gratis kaarten zijn alleen aan de kassa verkrijgbaar. Meer informatie: www.cinemaoostereiland.nl.

Via: Rodi Media

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hoornactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp