Hoorn Actueel

De Splendid winkel in Hoorn (Foto aangeleverd)

Hoorn

Splendid Hoorn wordt kleding en vintage wonen

HOORN/MEDEMBLIK – De Splendid winkel in Medemblik sluit de deuren en verhuisd naar de Grote Noord 22 in Hoorn waar een nieuw concept wordt gestart.

Lobke Kaandorp vertelt tegen Hoorn Actueel: ,, Heel fijn, want daar hebben we dan 2 winkels bijna naast elkaar, lekker makkelijk, overzichtelijk en gezelliger (weer naast mijn zus, Maartje, die de grote winkel runt). Na 11 jaar een aparte dames- en herenwinkel te hebben gehad, hebben wij in 2019 een grote dames/herenwinkel geopend, hierdoor kwam de dameswinkel vrij.

Naast kleding ook vintage woonartikelen

In de dameswinkel van Splendid werden de afgelopen jaren naast de kleding al vaker vintage woonartikelen verkocht, en zo is het idee ontstaan van een winkel waar je behalve kleding ook vintage woonartikelen kan kopen.

,,Deze winkel, 2 deuren verder van de grote winkel, is perfect geschikt voor dit concept en wij zijn ook erg druk met de voorbereidingen hiervoor! Het wordt een combinatie van nieuwe kleding (veel jurkje,rokjes,tops) en leuke vintage en nieuwe interieur artikelen,” aldus Lobke Kaandorp.

Een cadeau winkel met verborgen schatten/mooie vazen met takken bloemen bollen/kleine meubels in trend kleuren/etc. Het moet een winkel worden waar je altijd wel iets leuks kunt vinden en waar je items kunt vinden die je nergens anders zult tegenkomen.

Omdat alles in de winkel te koop is, zal de winkel dan ook regelmatig van assortiment wisselen en gaan wij ook per seizoen de look and feel aanpassen.

Het lijkt Lobke een hele leuke en spannende combinatie, en dus ook een concept dat verder in de regio niet te vinden is.

Afscheid met pijn in het hart

,,Ik heb de afgelopen jaren met veel plezier in Medemblik de winkel gehad en het is ook met pijn in mijn hart dat ik hier nu wegga. De onderlinge sfeer onder de winkeliers heb ik altijd als heel prettig ervaren en zal ik ook zeker missen! Er zijn nog geen plannen voor ons pand hier in Medemblik, maar wie weet welke ondernemer er interesse heeft.

De komende periode kun je bij de Splendid winkel in Medemblik terecht voor een totale leegverkoop en als je nieuwsgierig bent geworden dan kun je Lobke en haar zus volgen via Instagram: splendid2

Reageer op dit onderwerp