oktober 2, 2023

Hoorn Actueel

Hoorn Actueel is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Staat deze Nederlandse verdediger te dicht bij OM?

Veel hot files zijn in behandeling bij Pablo Longoria, dus Nederlandse verdediger Mickey van de Wen. Die laatste zou dichter bij Marcel komen. Nu het einde van de zomerse transferperiode nadert, versnelt de president in maart bij sommige gelegenheden. Zoals hij op een persconferentie zei, gaat de transferwindow pas in de avond van 31 augustus dicht, dus er is nog veel meer aan de hand. Onlangs probeerde Pablo Longoria te verkopen en Duje zal naar verwachting de Caletta-auto verlaten, hij was een speler met een BBC-camera die een paar miljoen zou kunnen opleveren. Grote geïnteresseerde clubs Engels, West Ham hebben al een bonus van மில்லியன் 14 miljoen + மில்லியன் 3 miljoen aangeboden. In Marseille verwachten we te onderhandelen voor minder dan 20 miljoen euro. De komst van Mickey Van de Wen is heel dichtbij, aangezien het vertrek van de Caletta-auto mogelijk is.

Mickey Van de Wenbroch de L’Om?

Verdediger van FC Volendam (Nederlandse D2) zal erg populair zijn in Europa, maar om hem naar Marvel te lokken, heeft Provence OM een eerste bod uitgebracht van 000 800.000. Een aanbod afgewezen door FC Volendam. Voor zijn deel, Telegraaf Mickey van de Wen bevestigde dat hij naar Marseille was afgereisd om een ​​overeenkomst met zijn entourage te zien. Volgens de informatie NH Nieuws,,Welkom bij Mickey Van de Vince OM zou de club in de beste positie zijn. Er zullen meer biedingen nodig zijn om de Nederlandse club te overtuigen.

Het bestand zou in de komende dagen moeten worden aangemaakt.

READ  Mergel. "Eindelijk terug", Nederlanders die Montmeal gewend zijn steunen geen thuisgevangenissen

Lees ook: