december 2, 2023

Hoorn Actueel

Hoorn Actueel is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Steeds meer Belgen en Nederlanders zijn deze zomer op vakantie in Toulouse

De familie Van Dijk verliet de basiliek van Saint-Chern in Toulouse. De Nederlanders beginnen aan hun tweede weekend in de regio. Joris, Karen en hun kinderen Julian en Frederick kamperen al drie weken met hun caravan. “We wilden naar de Provence. Joris legt uit. Maar het gebied werd door de Nederlandse autoriteiten als oranje geclassificeerd. Dus zochten we naar een regio in het geel en vonden oxytocine.

Sinds hun reservering is de gezondheidssituatie in Occitanië verslechterd, maar het gezin loopt geen risico. “Met het kamp is het Het is gemakkelijk om afstand te houden. We hebben onze toiletten in onze caravan. We gebruiken gemeenschappelijke ruimtes voor eten en regen.” De vader gaat verder.

Fiets- en kampeerliefhebbers

Officiële cijfers zijn er nog niet, maar het hot-corner-toerisme bevestigt dat er dit jaar meer Nederlandse en Belgische toeristen zijn. Ze fietsen graag door het kanaal naar midi. De organisatie constateert dat ze in grote getale in de kampen zitten.

Voor de Vlaamse Belgische student Wooter en Karen is er geen fiets, maar een tocht tussen Carcassonne, Toulouse en Albie zal de steden en wijngaarden eromheen verkennen. Ik hou van kerken en basilieken Wooter praat over het verlaten van Saint-Chern. Ik hou ook erg van stadspleinen. We gingen naar Place Saint-Georges, CapitolHet stel wilde vanwege de inham geen lange afstanden reizen. “Frankrijk is prachtig, dus we zeiden tegen onszelf: kom op, laten we gaan!” Karen details.

Het enige probleem met reizen is de gezondheidspas. “Water kreeg twee vaccins, maar ik kreeg er maar één,,De jonge vrouw beaamt dat. Ik heb geen test gedaan om Carcassonne Castle te bezoeken, dus ik kon niet naar huis, maar mijn vriend wel. Dus we dachten dat dit bezoek voor een andere dag zou zijn! “

READ  Mergel. De Nederlanders, gewend aan "eindelijk terug te keren", konden de gevangenissen thuis niet verdragen