oktober 2, 2023

Hoorn Actueel

Hoorn Actueel is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Tour de El Avenir – Van den Berg claimt dominantie over Van Dijk

De renner van de Grubama-FDJ Continental ploeg, Van Den Berg, reeds winnaar van de Level 3 en ploegentijdrit, verzekerde zijn beste vorm door de vijfde etappe van de Tour de L Avenir meer te verslaan dan zijn teamgenoot Mick van Dijk. Als derde op het podium eindigde de Italiaan Luca Colcani verschillende lengtes achter de eerste twee.

Een separatistische groep bestaande uit Louis Cochrane (Hots-de-France / Grand-Est), Maximilian Schmidt (Oostenrijk) en Thomas Schellenberg (Canada), de Sloveen Aljas J்க்rg en de Deen Sebastian Coles Changiji geloofden lang in de overwinning. Genomen op de laatste mijl. De eerste Fransman, Antoine Raquel (Hots-de-France / Grand-East) eindigde als 9e.

Toren van de toekomst

Vernon won de 4e ronde door Van Dijk nog steeds leider Ayusho . in de steek te laten

Gisteren om 16:19 uur

Het Franse electoraat verloor zijn leider Valentine Parade-Bendre, die vanwege een slechte gezondheid werd gedwongen met pensioen te gaan. Level 6, donderdag, zorgt voor een steil terrein tussen Champagnol (Jura) en Septuagint (Jura), wat de generaal zou moeten vernietigen.

Toren van de toekomst

Van den Berg pakt 3e etappe, Van Dijk verstevigt koppositie

16-08-2021 om 16:34 uur

READ  formule e