Hoorn Actueel

Voetbal

Veerhuys onderuit tegen koploper

HOORN – ’t Veerhuys uit Hoorn heeft in eigen huis niet kunnen stunten tegen de koploper van de Eredivisie Zaalvoetbal. In een bij vlagen harde wedstrijd verloren de Hoornaren van ASV/LEBO die met dit resultaat fier aan kop blijft staan in de competitie.

De start van de ploeg uit Hoorn was goed te noemen want twee vlijmscherpe counters zorgde ervoor dat er na vier minuten spelen een 2-0 voorsprong op de borden stond. Halverwege de eerste helft poetste Ike Neil de hatelijke nul weg wat ook de ruststand werd.

De tweede helft werd een memorabele want Noureddine Oulad ben Yoessef van ASV/LEBO maakte de gelijkmaker en daar bleef het niet bij. Terwijl Daan Buurman een rode kaart incasseerde was het de eerder genoemde Oulad ben Yoessef die uit de toegkende vrije trap de 2-4 scoorde. ’t Veerhuys probeerde nog wat te forceren door een vijfde veldspeler in te brengen maar ASV/LEBO hield gemakkelijk stand en tilde de score naar de uiteindelijke 2-6 eindstand.

Na afloop sprak onze verslaggever met Younes Daari, speler van ’t Veerhuys, Noureddine Oulad ben Yoessef  van ASV/LEBO en Antoine Gooyers, de trainer/coach van ’t Veerhuys.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hoornactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp