december 2, 2023

Hoorn Actueel

Hoorn Actueel is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Vierde in triatlon op Olympische Spelen in Tokio, waarom heeft de Nederlander Rachel Glamour een prijs (Chorus)?

Als je het Triathlon-evenement voor dames op dinsdagavond 27 juli op tv volgt, mag je het geweldige einde van de race van de Nederlandse Rachel Glamour niet missen, die naar de Franse Leonie Periold kwam om het kapsel voor de vierde plaats te doen.

Maar je weet nooit wanneer Rachel Glamour een licentie heeft… Triathlon of Private Limousine. Een prachtig ongelooflijk verhaal, dat begin juli is.

Bedankt voor een link naar de Boise Club

Het Nederlandse trio wil nog een laatste race rijden voordat ze naar de Olympische Spelen in Tokio vliegen. Hij zette zijn zinnen op de Mets Grand Prix op 4 juli. Maar om het recht te krijgen om in de rij te staan, moest ze ontslagen worden bij een Franse club. “In mei deed hij een beroep op de beste Franse club, de Poissy Club, zegt Brive Limousin Triathlon dames D1-teamcoach Florian Dubre. Maar Poissy had al een vol team, maar ik kon hem niet verwelkomen.”

Ontvang onze op maat gemaakte Terre de Sport-nieuwsbrief per e-mail en vind elke maandag nieuws en resultaten voor je favoriete games.

Nummer “KEEP_ALL”, “filterKeywords”: “1 | 10 | 11 | 1951”, “template”: “generic”, “hasEssentiel”: “true”, “articleid”: “3991957”, “idArticlesList”: “3991957” , “idDepartement”: “237”, “idZone”: “11384”, “keywords”: “1 | 10 | 11 | 1951”, “premium”: “true”, “pubs”: “baniere_haute | article”, ” website: ”

De mooiste foto’s van de triatlon in het Privéland

Uitstekend in hardlopen

Twintig dagen voor zijn deelname aan de Olympische Spelen paste Ravel Glamour zich op de Mets aan met de trui van Privin op zijn schouders. “Ze eindigde als achtste in de Franse Grand Prix, voordat ze als vierde eindigde in Tokio. Florian Dubre lacht.

READ  De Nederlanders rollen eindelijk hun handen

Met Privé Jersey in Chattanooga?

In Lorraine bracht de Priest-groep het weekend door met Rachel Glamour. De stroming is heel goed gegaan, zegt de coach die er nu al van droomt dat de Nederlander het avontuur voortzet met Prive… waar ze nog nooit een voet heeft gezet.

“Hij heeft zijn licentie al voor het hele seizoen. Met nog drie data te gaan, is het voor hem niet mogelijk om op 22 augustus bij ons in de rij te staan ​​voor de Grand Prix de Chatorrox (Indre).”

Voor de Prive Limousine Triathlon werd een dergelijke beslissing niet geregistreerd, wat natuurlijk een goede schijnwerper is. “Het is heel goed, Florian Dubrey is enthousiast. En atletisch heeft hij ons veel geholpen, want door als achtste te eindigen in de Mets, liet hij het team elfde eindigen, terwijl we over het algemeen richting de veertiende gaan.”

(december 2020) Briviste Philippe Lescure verlaat de Franse Triathlon Federatie na 20 jaar als voorzitter

‘We zullen proberen haar over te halen om te blijven’

Als er dit jaar geen club degradeert naar D2 door de beslissing van de federatie vanwege een gezondheidscrisis, zal de bijdrage van Rachel Glamour volgend seizoen waardevol zijn. “We zullen proberen haar te overtuigen om erbij te zijn. Ik denk dat het speelbaar is. We hebben een jong team, het leidt niet, ze waardeerden het echt.”

De Prive Limousine Triathlon telt ongeveer 190 licentiehouders en verwelkomt sinds dit jaar kinderen onder de drieënhalf in de categorie “Baby Triathlon”. “Ze rennen een beetje, ze rijden op een loopfiets”, legt Florian Dubrey uit. Misschien zullen toekomstige kampioenen in de voetsporen treden van Rachel Glamour.

READ  Goldman Sachs omcirkelde de Nederlandse stable finance-kampioen NNIP

Tangui Olivier