oktober 2, 2023

Hoorn Actueel

Hoorn Actueel is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Vincent Company: “Vides Dutch staat in de top 4, hij is niet minder sterk dan onze top 4”

Deze donderdag organiseert de Underlite Convention Vides Arnhem in de eerste etappe van de competitie (20.00 uur).

EENVolgens Lazy’s Albanezen is het ultieme obstakel voor hun nivellerende positie in de conference league de voorwaartse Nederlandse gangmaker van Sporting Undertaker Arnhem. “Ik wil ze bereiken”, verklaarde Vincent Company, eraan toevoegend dat hij het hele team voor Witz zou kunnen uitdagen.

Een creatie die de afgelopen dagen openlijk is onderzocht door T1 Underlite en zijn medewerkers. “Deze concurrentie moet niet worden onderschat”, zei het bedrijf. Vitesse eindigde als vierde in Nederland, niet sterker dan deze eerste 4 Belgen. Hun coach heeft de achtergrond van Red Bull, zo blijkt. Ik zag veel druk en agressie. Het is een competitief team, in staat om het tempo te bepalen en modern voetbal te ontwikkelen. Nederland is altijd een voorbeeld geweest op dit niveau. Ik kan niet wachten om van dit spel te genieten, ik kan niet zeggen wie het leuk vond. “

Met betrekking tot de komst van Christian Guam wordt binnenkort de officialisatie van een huurperiode voor één seizoen van Fiorentina verwacht, en Vincent Company wil niet te veel uitgieten. “Als we ambities hebben, als we willen laten zien dat we onderstreept zijn, moeten we een competitieve ploeg hebben”, was de inhoud te verwijzen naar de Brusselse coach.

READ  De aan de Franse grens gearresteerde Nederlanders zijn bij afwezigheid van een tolk vrijgelaten met 14 kg cannabis