Hoorn Actueel

Bijeenkomsten

Voorlichting over dementie en mantelzorg in wijkcentrum De Zaagtand

HOORN – In samenwerking met zorgorganisatie Geriant organiseert de gemeente op 17 oktober een voorlichtingsbijeenkomst over dementie en mantelzorg. Mensen met dementie en hun naasten, mantelzorgers en andere geïnteresseerden zijn allen van harte welkom.

De bijeenkomst is donderdagavond 17 oktober van 19.30 uur tot uiterlijk 21.30 uur in wijkcentrum De Zaagtand, Sint Eloystraat 106. Tijdens de bijeenkomst worden er verschillende thema’s rondom dementie besproken. Er worden veel praktische tips gegeven en er is ruimte om met elkaar in gesprek te gaan. Men hoeft zich niet vooraf aan te melden. De bijeenkomst is gratis.

Dementievriendelijkhoorn.nl

De voorlichting is een van de activiteiten die in Hoorn wordt georganiseerd op het gebied van dementie. Op de website www.dementievriendelijkhoorn.nl vindt u een overzicht van de verschillende activiteiten en vormen van hulp en ondersteuning voor mensen met dementie en hun naasten in de gemeente Hoorn

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hoornactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp