Hoorn Actueel

Foto: DEEN Supermarkten

Gerechten

Wat eten wij vandaag: Gebakken aardappels met gehaktballetjes en spruitjes

Gebakken aardappels met gehaktballetjes en spruitjes

Wat eten wij vandaag: Gebakken aardappels met gehaktballetjes en spruitjes Wat eten wij vandaag: Gebakken aardappels met gehaktballetjes en spruitjes Uitprinten
Hoeveel personen: 4 Bereidingstijd:
Nutrition facts: calories fat
Rating: 5.0/5
( 1 sterren )

Ingrediënten

  • 750 g spruitjes, panklaar
  • 4 el zonnebloemolie
  • 600 g aardappelschijfjes
  • 4 el boter
  • 500 g gehaktballetjes

Instructies

  1. Kook de spruitjes in circa 10 minuten beetgaar. Giet de spruitjes af en verhit vervolgens de olie in dezelfde pan.
  2. Bak de spruitjes met de aardappelschijfjes op middelhoge stand in circa 10 minuten goudbruin.
  3. Voeg de boter en gehaktballetjes toe en bak op middelhoge stand circa 10 minuten mee tot de gehaktballetjes gaar zijn.

Reageer op dit onderwerp