december 2, 2023

Hoorn Actueel

Hoorn Actueel is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

‘We zijn onderweg heel blij’

Deze zaterdag, 24 uur voor de Framery van 4 september, ontmoetten de Belgische nationale U18’s elkaar in Nederland als onderdeel van de voorbereidingen voor de Europese kampioenschappen van 2-9 oktober in Kaliningrad, Rusland. Verdiende overwinning, gekocht met een score van 26-7.

“We hadden niet veel voorbereidingstijd. Het team kon op een dag trainen en zich heel snel aanpassen aan een kamp”, zei Michael Abrahams, de teamcoach van Baptist Robert. “We zijn erg blij met de implementatie van ons spelsysteem. Er zijn altijd kleine details om te beoordelen, niets klopt. Maar onderweg zijn we erg blij. We kijken wat daar is gebeurd. Nu kunnen we alleen maar beter doen voor de Europeanen .”

Als het wint, verliest het Belgische team nog een speler. Aan het begin van de tweede periode lag Charles Garrin daadwerkelijk op de grond, met een ernstige enkelblessure. “We missen Charles enorm. Dit is al onze tweede geblesseerde eerste lijn”, klaagt Michael Abrahams. “We moeten kijken of we de eerste rij op het niveau van het nationale team kunnen vinden, want we moeten naar Rusland vertrekken met 6 eerste plaatsen waar we 5 getalenteerde spelers zijn. Het is jammer omdat Charles de kans heeft gemist om dit systeem te volgen en te gaan naar Rusland. Ik hoop dat hij later naar de U20 kan. , We zullen zorgen voor een goed alternatief zoals hij.

Zodra het kampioenschap begint, zal de werkdruk voor de U18’s gegarandeerd veel hoger zijn. Op 24, 25 en 26 september, dus het weekend voor de Europese Kampioenschappen, staat nog een cursus in de spa gepland. “We gaan vrijdag naar Rusland, waar we in de eerste wedstrijd tegen de Russen zullen spelen. Er zullen dus veel supporters zijn. Het wordt een grote wedstrijd. We moeten vooral in België zijn.”

READ  Nederlandse jumbo blijft uitbreiden in België

België U18 – Nederland U18 Foto’s
(Foto’s door Sportkipik.be)


Belgische U18 selectie voor België – Nederland
Arthur Bonhome RFC Legios
Jules Bult structuren
Tom Callom regeringen
Martin Salonon Kiduro
Kobe de Hoon schilden
Elliott Delcy ROC
Luca Diplechin ROC
Nathan Dewell RFC Legios
Charles Karin regeringen
Edmund Kilmin EEN ONDERZEEËR
Seddik Habmellouksefrioui Kiduro
Eigenaar arbiter Kiduro
Arthur Joy Kiduro
Martin Marenne EEN ONDERZEEËR
Julian Masour structuren
Lucas Michaels Carcazone
Max Nicolaas ROC
Yannick Leenknecht ROC
Quentin Lefebvre regeringen
Danny O’Brien Kiduro
Luca Pringier EEN ONDERZEEËR
Victor Rangov Kiduro
Florian Remu Kiduro
Matthias Remu Kiduro
Felix Riffon ROC
Telis Rivera Kiduro
Justin Xerox regeringen
Ari Smilestein Kiduro
Balthazar van Grods Kiduro
Mathieu von Holesback regeringen
Antoine Vegis regeringen