Hoorn Actueel

Weerberichten

Weerbericht Hoorn: Buien, onweer en lokaal veel regen

HOORN – Een lagedrukgebied waarvan de kern zich net te noordwesten van Texel bevind trekt de komende uren over onze regio zuidoostwaarts en kan lokaal voor veel neerslag en onweer gaan zorgen.

De middagtemperatuur loopt op naar waarden zo rond de 21 á 22 graden bij een meest matige, maar tijdens een (onweers)bui aantrekkend naar vrij krachtig tot krachtige wind die waait uit het noorden/noordwesten.

Zaterdag kan er in de ochtend nog een enkele bui vallen maar de opklaringen liggen op de loer en in de middag zal de zon regelmatig te zien zijn. De middagtemperatuur komt uit op een graad of 21.  De wind blijft uit het noorden/noordwesten waaien en is overwegend matig van kracht. In de nacht naar zondag daalt het kwik naar rond de 14 graden.

Ook zondag nog veel ruimte voor de zon, overdag 22 graden, in de nacht naar maandag dalend naar 17 graden mede doordat de bewolking weer dicht gaat trekken. De wind draait van noord naar noordoost en is zwak tot matig van kracht.

Na zondag krijgen we te maken met vrij onstabiel maar wel warm weer, overdag temperaturen rond de 22 á 23 graden in de nachten dalend naar rond de 16 graden maar wel elke dag ook geregeld wat neerslag. De wind draait naar het zuidwesten en blijft overwegend matig van kracht.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hoornactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp