Hoorn Actueel

De fietstunnel is klaar, nu nog fietspaden
Politiek

Wel fietstunnel maar geen fietspaden..

HOORN – De fietstunnel tussen Bangert-Oosterpolder en het bedrijventerrein Zevenhuis is klaar, alleen ontbreken de fietspaden om de tunnel een te kunnen gebruiken.

Rogier Tonnaer van fractie Tonnaer wil dat het college nu eindelijk eens een beslissing gaat nemen welk traject het gaat worden, De Strip, Marowijne, Waarschap of Vedemaker. Tonnaer krijgt vanuit de bewoners van Bangert-Oosterpolder te horen dat zij zich meer en meer zorgen gaan maken over de mogelijke keuze van het college.

Ondanks een belofte van het college om na de zomer 2019 bekend te zullen maken welke fietsroute naar de fietstunnel zal leiden is Tonnaer er niet van overtuigd dat de bewoners van Bangert-Oosterpolder bij de beslissing worden betrokken.

Rogier Tonnaer wil dan ook dat het college gaat overleggen met de wijk- en buurtbewoners, met de werkgroep Verkeer en Bewonersoverleg OLBO over de meest geschikte route van en naar de fietstunnel, om zo draagvlak te creëren voor de keuze die het college maakt.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hoornactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp