december 2, 2023

Hoorn Actueel

Hoorn Actueel is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Winform in exclusieve onderhandelingen om Don PDN van Haas . te kopen

(AOF) – Winform, een Franse langeafstandsverkoopexpert voor de agrarische wereld, heeft aangekondigd exclusieve onderhandelingen te zijn aangegaan en een onbeperkte brief te hebben ondertekend die gericht is op het verwerven van 100% van het kapitaal in de Nederlandse hoofdstad. Bedrijf PDNT heeft PV De overname zal in contanten uit het eigen vermogen worden gefinancierd.

Opgericht in 1925 en gevestigd in Croningen, in het noorden van Nederland, levert PDND House Nederlandse boeren en boerenproducten en apparatuur voor vee en fokmateriaal, hekken, gereedschap, onderhoud en kleding, en diverse apparatuur vanuit haar hub. Magazijn en vooral voor verkoop op afstand via internet.

Het bedrijf profiteert van een grote lijst van 8.000 referenties, richt zich tot meer dan 150.000 klanten, agronomen en particulieren, behaalde in 2020 een omzet van 8 10,8 miljoen en boekte een EBITDA-marge van 9 829.000, wat neerkomt op 7,7% van de EBITDA-marge.

© AOF

De AOF-informatie weergegeven in Capital.fr is afkomstig van de AOF-informatiedienst. Deze informatie wordt beschermd door de intellectuele eigendomsrechten van OPOION FINANCE SAS, de uitgever van de AOF realtime beursinformatiedienst en zijn medewerkers. Dientengevolge is elke reproductie, kopie, duplicatie, overdracht, uitwisseling, herdistributie, vertaling, commerciële of commerciële exploitatie, het creëren van een hyperlink of elk hergebruik van deze informatie onderworpen aan OPTION FINANCE SAS en haar voorafgaande schriftelijke toestemming. Bijdragers. AOF is toegankelijk via [email protected] Optional Fund SAS verzamelt zijn gegevens uit bronnen die het als zeer betrouwbaar beschouwt. Echter, behoudens grove nalatigheid, garanderen OPTION FINANCES SAS en haar medewerkers op geen enkele manier de volledigheid of onverenigbaarheid van het gebruik van deze gegevens en aangepaste fondsen met fouten en weglatingen, verborgen of anderszins. SAS of een van haar medewerkers, en is niet aansprakelijk voor vertragingen of onderbrekingen die de toegang beïnvloeden. Gebruikers van de OPTION FINANCE SAS-service gebruiken AOF-gegevens op eigen risico en houden OPTION FINANCE SAS en zijn medewerkers op het risico van claims die voortvloeien uit dit gebruik.

READ  Anthony Hermes Hugh Wolf, een Nederlander, werd vaste chef