oktober 2, 2023

Hoorn Actueel

Hoorn Actueel is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Wist je dat Nederlandse automobilisten worden aangemoedigd om hard te rijden?

Autoberichten wissen Bugatti, Aston Martin, Lotus … de duurste auto’s van 2021

De N34 in het noorden van het land is beperkt tot een snelheid van 100 km/u. Alleen hier lijken de meeste automobilisten die het lenen het niet te weten, omdat het met snelheden van 50 of 60 km / u draait.

Alleen al daarom start de Nederlandse overheid op deze weg een campagne om automobilisten aan te moedigen harder te rijden.

Want ja, het snelheidsverschil tussen degenen die met 100 km/u reizen en anderen is erg belangrijk. Dit creëert een enorm ongevalsrisico.

Ook kan het zeer langzaam inbrengen van auto’s op de baan een plotselinge inzinking of schok veroorzaken zonder te tellen.

Daarom zullen binnenkort flyers en nieuws op sociale netwerken worden geplaatst om gebruikers aan te moedigen op deze manieren te versnellen. Dit is de eerste keer dat we dit hebben gezien en we zullen het op een dag niet meer zien, dat weet je zeker.

Waarom niet vertragen?

Geconfronteerd met dit probleem, kunnen sommigen zich afvragen of het niet gemakkelijk is om de maximale snelheid op zijn zachtst gezegd te verlagen. Maar lokale functionarissen reageerden door uit te leggen dat “vertragen niet van toepassing is op de aard van deze weg.”

Clemens Fourier

READ  Nederlandse houdstermaatschappij HAL zit op Cash Mountain